Danmarksmesterskabet for mixed hold 2025
Vi tilbyder følgende forplejning i forbindelse med jeres ophold. Det er muligt at bestille forplejning frem til onsdag d. 28. maj 2025 kl. 09.00.
TILMELDING SKAL SKE INDEN ONSDAG D. 28. MAJ KL. 09.00.
Hovedret på buffet
Stegt kalvefilet med cremet kalvesauce, smørstegt spidskål, Fynske asparges, gulerødder med top, små tomater bagt med ramsløg og nye kartofler vendt med persille og smør
Fredag d. 30. maj 2025
Sandwich kr. 75,00 - vælg mellem - udleveres mellem kl. 11.30 - 14.00
Sandwichbolle med koldrøget laks og peberrodscreme
Sandwichbolle med kylling, bacon og karrydressing
Vegetar: Salat med ristet tofu og tomat tapenade
Lørdag d. 31. maj 2025
Sandwich kr. 75,00 - vælg mellem - udleveres mellem kl. 11.30 - 14.00
Sandwichbolle med salat og røget tun smurt med kold tatardressing
Sandwichbolle med serranoskinke og grillet artiskok
Vegetar: Urtestykke med grillede grøntsager og hummus
Forplejningen kan afbestilles uden gebyr frem til onsdag d. 28. maj kl. 09.00.
Hotellets restaurant har åbent for a la carte torsdag og fredag fra kl. 18.00 - se hjemmeside for menukort (www.hotel-svendborg.dk).
HUSK OG BESTILLE BORD på telefon nr. 6217 6203
Information om arrangementet
Dato og tid Torsdag d. 29. maj 2025 kl. 14:00 til lørdag d. 31. maj 2025 kl. 17:00
Tilmeldingsfrist Onsdag d. 28. maj 2025 kl. 09:00
Sted
Hotel Svendborg
Centrumpladsen 1
5700 Svendborg
Arrangør
Hotel Svendborg
Tlf. +45 62211700
lise@hotel-svendborg.dk
Indlæser