Hop til hovedindholdet

Hotel Svendborgs nytårsmenu ud af huset 2020


Dato og tid

Torsdag d. 31. december 2020 kl. 13:00 til 15:10

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 28. december 2020 kl. 22:30

Sted

Afhentningssted: Hotel Svendborg, Centrumpladsen 1, 5700 Svendborg Afhentningssted: Hotel Svendborg
Centrumpladsen 1
5700 Svendborg

Hotel Svendborgs nytårsmenu ud af huset 2020


Arrangementsbeskrivelse

Vi har alt udsolgt!
Vi ønsker alle et godt nytår.

Nytårsmenu ud af huset 2020
Skal vi lave nytårsmenuen for dig?


Bestil den populære nytårsmenu 2020 fra Best Western Plus Hotel Svendborg, og nyd den derhjemme – det er nemt og lækkert.

Nytårsmenu 2020

Snacks:
Sprød butterdejs snack af spinat og serranoskinke med tilhørende tomatpesto

Forret:
Hummercreme serveret med torskesoufflé og citrondampede urter i brunoise

Mellemret:
Lufttørret okseinderlår af dansk angus med basilikumsaioli syltede rødløg og friseésalat

Hovedret:
Duet af kalvemørbrad og kalvespidsbryst i panko
Kartoffelterrin med timian – trøffelsky
Stegt kejserhat – gulerodspuré – bagt selleri

Dessert:
Chokoladebrownie – hvid chokoladeganache – brændt chokolade – mangopuré – friske bær

Kransekage til kl. 24:00

Pris pr. kuvert kr. 465,-

Minimum 2 kuverter
Bestil senest den 28. december 2020 - (begrænset antal kuverter). 

Vi anbefaler følgende vine:

Start med bobler til snacks, - det er trods alt årets sidste dag.

Det er ikke afgørende om det er en Cremant, Cava eller Spumante. Det eneste krav er at den er tør og Rosé, da de blå druers syre går bedst med denne ret.

Hummercremen skal have lidt modspil, så kombinationen ikke bliver for ‘fed’. Du kan med succes vælge en Riesling, - det er ikke afgørende om den er fra Tyskland eller Frankrig, blot den har den karakteristiske æblesyre. Et alternativ er en oversøisk Sauvignon blanc, som har en god frugt som modspil til suppen.

En let rødvin som Pinot Noir fra Loire eller en af de små satellit kommuner i Bourgogne f.eks Côte Chalonnaise.

Til hovedretten anbefaler vi en Pomerol som vil gå fantastisk sammen med trøffelskyen eller en Tempranillo fra Spanien, som vil ledsage kalvemørbraden perfekt.

Til desserten er der flere muligheder. Det kunne være en Banyuls fra det sydfranske - en klassisk vin til chokolade eller en sød vin fra Gascogne på druen Gros Manseng med masser af eksotisk frugt over sig. Personligt åbner jeg en flaske Late Bottled vintage portvin.

Til kransekagen endelig ikke en Brut (tør) Champagne. I skal som minimum vælge en Demi-sec (halvsød) Champagne som harmonerer med kransekagen, og ja, det skal være Champagne, det skylder I jer selv.

________________________________________

Natmad nytårsaften 2020

Server festens sidste måltid, inden festen fortsætter eller I går til ro.
Tilkøb 5 liter velsmagende Gullaschsuppe til ca. 10 personer kr. 350,-

________________________________________

Der kan ændres/afbestilles frem til den 1. december 2020.
Herefter hæftes 100% for bestilingen.